KD säger ja till ökad invandring i en tid när Sverige istället borde stänga sina gränser – sunt förnuft har verkligen blivit en bristvara hos svenska politiker

Jenny Piper

Regeringens förslag om generösare regler för familjeåterförening för invandrare, som befaras skapa en ny invandringsvåg till Sverige, har nu fått stöd av en majoritet i Socialförsäkringsutskottet. Bara Sverigedemokraterna och Moderaterna ställde sig på tvären. Maria Malmer Stenergard, ordförande i utskottet och Moderaternas talesperson i invandringsfrågor, säger till TT att det är fel att öka invandringen ännu mer när landet befinner sig i ett så pass ”allvarligt läge” och åsyftar den usla ”integrationen”.

Således är det inte bara de rödgröna regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna som tvingar på oss en fortsatt oansvarig migrationspolitik trots att landet blöder, utan även Kristdemokraterna sällar sig nu till tokstollarna som tänker med hjärtat istället för med huvudet och säger ja till mer massinvandring.

Men Kristdemokraterna stödjer inte bara rätten till familjeåterförening, utan öppnar också för nya asylskäl, en ny ”humanitär skyddsgrund” för så kallat särskilt utsatta asylsökare. En fråga som nu ska utredas.

Det är…

Visa originalinlägg 276 fler ord

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s