Regeringen har tappat kontrollen och förstår inte att Sverige befinner sig i ett krisläge där gängen äger gatorna och rättsväsendet saknar resurser

Sverige är fantastiskt!
#svpol

Jenny Piper

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ger en känga till regeringen efter att ha exkluderats från samtalen om gängkriminalitet som inleds idag. Han har så klart helt rätt när han proklamerar att regeringen struntar i en miljon väljare och att övriga partier i åratal aktivt har slagit dövörat till åt partiets förslag till åtgärder som hade kunnat få effekt om de implementerats.

Ett utdrag från artikeln:

”Sverigedemokraterna har sedan många år tillbaka en arsenal av förslag på effektiva åtgärder som är redo att sjösättas här och nu.

Bland dessa finns möjlighet att införa tillfälliga utegångsförbud nattetid, hårdare straff, övervägande om att sätta in militären vid upploppsliknade situationer, utökade möjligheter till kameraövervakning, slumpvisa visitationer.

Det finns mycket vi hade kunnat bidra med i samtal med övriga partier, men tyvärr har (S) valt en annan väg. Man har valt exkluderingsspåret. De som ytterst förlorar på detta är det svenska folket, som förväntar sig att…

Visa originalinlägg 102 fler ord

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s