Fabricerat bombkaos? Går allt enligt planen?

Faksimil: WakeUpGlobe SE/youtube

Många spekulerar kring vad som håller på att hända med alla bombningarna i Sverige. I våra grannländer är det förhållandevis lugnt så vad är det som gör att Sverige befinner sig i det dom hela tiden kallar ”gråzonen”.

Gör vi en holistisk analys av läget så är det inte svårt att dra slutsatserna kring att det mycket väl kan vara element inom den så kallade djupa staten som ligger bakom. Anledningen till den slutsatsen är vad responsen är. Alltmer prat om krig utan verklig hotbild, alltmer prat om censur och övervakning för att ”skydda samhället”, alltmer prat om civilförsvar samt civilförsvarsplikt samt alltmer prat om militär närvaro för att kontrollera kaoset.

Men zoomar vi ut och ser hela bilden så kan vi se att Sverige går igenom ett stort uppvaknande som går väldigt fort där alternativa medier snabbt vinner mark i det makten kallar ”informationskrig”. Eftersom där är så mycket att belysa som är beklämmande för makten så måste man stoppa informationen och det kan man endast göra genom att skapa kaos.

Vill vi ha stopp på det här så behöver alternativ media gå hela vägen och se vad som egentligen ligger bakom och belysa det så att negativa krafter drar sig tillbaka.

Jag manar inte till häxjakt men att vi belyser det som inte står rätt till för att slutligen förhoppningsvis få till en dialog med våra makthavare. På sikt behövs ett nytt, icke-korrumperbart folkstyre, där negativa element inte så lätt kan manipulera.

DELA GÄRNA. Vill vi ha stopp på utvecklingen så behöver många svenskar ta del av invokationen.

En reaktion till “Fabricerat bombkaos? Går allt enligt planen?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s