Erik och Matti nr 31 om maffian som styrt Sverige.

Faksimil: Swebbtv, Erik och Matti/Youtube

I dagens avsnitt av Erik & Matti konstaterar vi att många av de problem Sverige har går att härleda till socialdemokraterna som fungerar som en maffia där alla håller varandra om ryggen och ser till att de som avslöjas räddas tillbaka till högavlönade jobb.

Vi ägnar också en stor del av programmet åt att diskutera vad feminismen i dagens samhälle har inneburit för kvinnor och hur den kraftigt har påverkat den uppfostran, eller brist på uppfostran, som drabbar barnen. Vi problematiserar utförligt vad omfattande tid på dagis innebär för barnens psykiska hälsa och vilka sociala hierarkier som bildas tidigt och som mycket väl kan prägla en för resten av livet.

Samtidigt kommer anmälningar om sexuella övergrepp inom barnomsorgen och man ställer sig frågande till vad det är som driver fram en utveckling som går ut på att familjer inte ska få tid till varandra. Matti berättar om en god vän som blivit irriterad över att en barnbok som handlar om Trump prånglas på ungarna utan föräldrarnas goda minne och att det är mycket ideologi som driver pedagogiken.

Vidare diskuterar vi även att sprängningarna ökar, att många går fria eftersom bevisen bokstavligt talat går upp i rök, att Hijabs förekommer i Melodifestivalen, att Brexit äntligen ser ut att genomföras, att steriliseringen av män ökar, att Vänsterpartiet är på jakt efter en ny ledare och att Liberalerna förtvivlat försöker hitta ett budskap att vinna röster på. Hör och häpna har de valt skolområdet, men det blir lite prblematiskt eftersom Björklund hade ansvar för skolan i åtta år och inget hände.

Tack för att ni tittar!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s