Utländska kvinnor med låg utbildning som aldrig kommer att få ett riktigt jobb är en kostsam konsekvens av den oansvariga migrationspolitiken

Jenny Piper

Det jag i flera inlägg tagit upp den senaste tiden, bekräftas nu av Arbetsförmedlingen själva – arbetslösheten bland utrikes födda kvinnor med kort utbildning förväntas öka och personer i behov av omfattande stöd liggerpå den högsta nivån sedan början av 1990-talet. Kostnaden för samhället, det vill säga skattebetalarna, är rejält hög och redan nu kräver Arbetsförmedlingen ökade anslag.

Ska man se krasst på det så är det pengar i sjön. Majoriteten av dessa kvinnor får inte jobba för sin man eller klanen, förstår inte språket och kan inte få något arbete tack vare sin religiösa klädsel som man vägrar ta av sig. Många vill inte heller jobba eftersom de kommer från en kultur där det är tradition att kvinnan är hemma för att ta hand om hem och barn. Dessa kvinnor kommer därför aldrig att komma i arbete och förblir en belastning för samhället då vi andra förväntas försörja dem.

Visa originalinlägg 186 fler ord

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s