Är Lamottes liv mindre värt än andras i Sverige, Annika Strandhäll?

Vad sägs om att du först ber din partikollega Anders Ygeman att ta skyddsvästen till sandlådan och skippa polisskydd och vakter nästa gång han besöker förorterna? Eller är det ok att han har det, Annika Strandhäll, för att i dina sosseögon väger hans liv och arbete mer än Lamottes? Är inte detta vad de som inte saknar moralkompass kallar för rena rama hyckleriet, Strandhäll?

Säg mig, ska du också håna en gravid mor som blir misshandlad på Burger King, barn som får smaka på ert mångkulturella experiment genom att få förövarnas urin i munnen och i ansikte, människor som utsätts för hatbrott, mordhot, spark och grov misshandel, kvinnor som gruppvåldtas och brottsoffer som gång på gång förnedras av er “feministiska” regering samtidigt som dessa brutala och sadistiska gärningsmän får stöd, särbehandlas, släpps på fri fot och belönas med lindriga straff och får stanna kvar i Sverige?

Säg mig Annika Strandhäll, när cancersjuka dör i väntan på vård, mammor tvingas föda sina barn i bilar, rekordmånga barn och mammor blir bostads- och hemlösa, när funktionshindrade barn förnedras och sparkas på genom indragen LSS för att din regering vill spara på samhällets svagaste, när fattiga pensionärer speciellt de kvinnliga och sjuka tvingas rota i sopcontainar och sova ute i kylan – vilka är de då som leker en humanitär stormakt i sandlådan?

Måttet är rågat när du trots allt detta har mage att kalla oss som höjer våra röster mot dessa vidriga orättvisor för högerextrema och rasister.

Säg mig Annika Strandhäll, tror du att du besitter så stor makt att du kan sparka hela Sverige och varje svensk som motsätter sig din politik så som du gjorde när du försökte tysta en myndighet och förhindra dem att lämna ut uppgifter till media? Tror du att du kan läxa upp journalister om moral samtidigt som du trots den makalösa antal skandaler och korruption du och dina partikollegor varit inblandade i där du bland annat fick Försäkringskassans generaldirektör sparkad och sedan ljög om det och ändå fick sitta kvar? Vad ska du ta med i din sandlåda? Din heder?

Säg mig Annika Strandhäll, när en förälder hittar en narkomanspruta eller handgranat i lekparken och gräsmattan framför sitt hem, ska han ta den med sig till närmsta sandlåda? Vad tycker du?

Där jag kommer ifrån vågar inte kvinnor och barn gå ut och röra sig fritt på gatorna. Men vi kanske ska också ta med vår rädsla och oro till sandlådan.
Där många laglydiga och hårt arbetande medborgare sliter för sitt leverbröd blir de samtidigt dagligen traumatiserade av explosioner, våldtäkter, förnedringsrån, trakasserier, skottlossningar, bilbränder.
Det är deras egendom som förstörs.
Inte din, Annika Strandhäll.

När en gangsteradvokat läxar upp hela svenska folket i skattefinansierad public service-tv, att antigen visa respekt och böja sig för de kriminella som håller järngrepp om Sverige, så är du tyst som en mus, men blixtsnabb med att håna den som vågar konfrontera sådana som är inget annat än produkt av er ruttna politik som präglas av maktmissbruk och monstruös svek mot skötsamma medborgare.

Det är dags att ni visar respekt för och börjar tjäna det svenska folket på ett korrekt och hederligt sätt, Annika Strandhäll.

Hoppas att du får en fin dag, Annika Strandhäll.

BIANCA MURATAGIC

Källa: Katerina Magasin

En reaktion till “Är Lamottes liv mindre värt än andras i Sverige, Annika Strandhäll?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s