Nationaliseras Federal Reserve? Stor delseger för folket!

Medan världen håller andan i nuvarande kris kommer information från Q att Federal Reserve är på väg att nationaliseras. Detta skulle isåfall vara enormt positivt för mänskligheten och ett stort steg framåt för att få bort negativ kontroll för privata intresse. 

Sedan 1913 har USA haft en centralbank som varit ägd av privata bankmän. De här kriminella elementen har utnyttjat denna fördel för att tillskansa sig alltmer makt globalt sett. På många sätt har det varit ett av de viktigaste naven i globalisternas maktapparat eftersom den amerikanska dollarn har varit världens handelsvaluta. Naturligtvis finns där fler viktiga banker som BIS och Världsbanken men detta skulle vara ett enormt steg i rätt riktning.

Detta händer i ett mycket kritiskt skede där Trump också aktiverat upp till en miljon reserver inom armen för tjänstgöring. Man har också nyligen aktiverat den så kallade ”Defense Production Act” vilket man normalt bara gör i krigstid.

Spänningen bygger upp och kanske vi snart kan bevittna en förlösning där negativa krafter tas bort varpå vi kan börja bygga en ny och bättre värld för alla.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s