Fansen rasar efter Isabella Löwengrips resa: ”Du måste skoja”

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip valde att åka ner till Ystad – mitt under en rådande coronapandemi. Nu rasar Isabellas fans och undrar hur hon tänkte när hon tog beslutet att dra iväg på resan.

Coronaviruset, covid-19, drar fram över Sverige. Hittills har tusentals svenskar smittats och över 100 personer har dött. 

Under den rådande pandemin har både Folkhälsomyndigheten och regeringen gått ut med rekommendationer och restriktioner. 

Det handlar bland annat om hur många som får vistas på restauranger, att jobba hemifrån i den mån det går och ta sig en extra funderare på inrikesresor.

”Tänk över om resan verkligen är nödvändig, alla behöver hjälpa till att dämpa spridningstakten av covid-19 i Sverige”, skriver Folkhälsomyndigheten på sin hemsida.

Vill stötta hotellbranschen 

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, måste ha tyckt att hennes weekendresa till Österlen var nödvändig. I helgen besökte Isabella nämligen det välkända Ystad Saltsjöbad.

”En bransch som har det tufft nu är hotell. Därför valde jag att besöka en av mina favorithotell i Sverige, nämligen Ystad Havsbad”, skriver Isabella i sin blogg.

På Instagram har Isabella mötts av mängder av kritik från upprörda följare som kritiserar hennes beslut att åka land och rike runt under en rådande pandemi.

Förklarar resan för fansen

I sin blogg skrev Isabella mer detaljerat om valet att åka ner till Ystad. Hon berättar att många av maträtterna intogs på rummet och att buffé inte serverades på hotellet. 

”Få personer i restaurangen om man ville äta där. Distans mellan de få gäster som var på plats och handsprit överallt. Jag var dessutom ute mycket och de var de andra gästerna också. Om jag lika gärna ska vara karantän kan jag vara där och läsa och spa:a. Dessutom bilade jag ner”, förklarar Isabella i sin blogg.

Källa: Nyheter24

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s