Carl Norberg 2020-04-24 – Gränsen för vad omvärlden kan acceptera.

Faksimil: Carl Norberg/Youtube

I Kina får Ericsson verka förhållandevis fritt, med investeringar som är större än samtliga Kinas investeringar i Sverige. Kan vi klaga om Kina skulle börja investera mer i Sverige?

Ericsson och telekominfrastrukturens relevans i Det moderna kriget – tredje världskriget och New World Order (NWO) som infördes vid Bretton Woods. Det moderna kriget bygger på 80% informationshantering, 15% ekonomi och 5% kinetisk militär verksamhet.

Kinas Ren Zhengfei sa 1994 till generalsekreterare Jiang Zemin att växelteknologin i telekommunikationen är relaterad till nationell säkerhet och är minst lika viktig som att ha en armé…

Sedan en titt på den svenska ekonomin. Carl pratar om investeringsteori – där avkastning bör vara proportionell mot risken, men Sverige har evig skuldsättning och även tidigare haft gäldstugor. En bankakut planeras för att rädda Investor. Bensinpriset tar inte samma väg som oljepriset.

En kronvirus-analys: Om vi strävar efter flockimmunitet, varför vi ska hålla avstånd, undrar Carl lite försynt? Magdalena Andersson vill ju som sagt inte att någonting ska förhindra smittspridningen… Anders Tegnell fortsätter med sin ”å ena sidan, å andra sidan”-retorik tills det blir tråkigt.

Finansdepartementet funderar på en bankstödsnämnd. Situationen är värre än vi trodde säger Finansminister Andersson. Jaha! Men skuldmättnad är såklart inte problemet?

Dagens Industri tror att den ekonomiska smällen består även om restriktionerna lättar. Jaha! Är vi överens efter alla dessa år?

Hur sitter då det här ihop med telekominfrastrukturen? Och varför tar omvärlden sikte på Sverige i corona-sammanhang?

När utrikesminister Ann Linde säger att Sverige har så låg korruption, samtidigt som Transparency International sedan 2018 har sagt tvärtom, då undrar man om det finns två Sverige?

Sedan in på huvudämnet: När både den Amerikanska och Kinesiska ledningen adresserar telekominfrastrukturen, gör det till en säkerhetsfråga och gör samtidiga utredningar mot Ericsson, då måste man väl vara riktigt blåögd svensk för att inte förstå att det här hänger ihop?

När Trump samtidigt pratar om att injicera rengöringsmedel i smitthärden och använda ljus och värme för att bota patienten… menar han detta bokstavligt eller kanske på något annat vis?

Jubileet för andra världskrigets slut är på gång, vilket kommer att bli största händelsen 2020 enligt Vladimir Putin. De Fria har en hel del information på gång om händelserna runt världskrigen, som kanske inte blir så väldigt smickrande för svenskt vidkommande.

Kina skriver att de tar bort handelshinder för EU, samtidigt som svenska politiker skränar om att de ska instifta stödfonder som köper upp företag som riskerar att bli uppköpta annars. I Omni undertecknar Investor en artikel om att ”växla om” efter krisen.

Ju mer ignorans vi visar upp, desto värre kommer anpassningen till verkligheten att bli. Upplys vänner och bekanta, så vi får en mjuk övergång. Hjälp till att dela vidare, vi kommer aldrig att få hjälp av media och etablissemanget.

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s