Ingemar Ljungqvist: HIV är skapat. Kanske även Covid-19.

WakeUpGlobe SE

Författaren bakom den kontroversiella boken ”AIDS TABU”, Ingemar Ljungqvist, forskade i många år kring HIV och AIDS. Han doktorerade även i ämnet. Konklusionerna efter all sin forskning blev att HIV var ett virus som skapats artificiellt för att driva en agenda framåt.

Snart 40 år efter de första rapporterade fallen av AIDS har vi nu Corona eller Covid-19. Ett luftburet virus som spridit sig världen över och som snabbt nu transformerar samhället i en ny riktning.

Den stora frågan är naturligtvis om även detta virus är skapat av människor och isåfall vilket syfte. Allt fler inklusive president Trump misstänker biologisk krigföring.

Precis som vid 9/11 så behöver man mycket stora händelser för att skapa stora och snabba förändringar. Facit på denna nya kris är att detta tydligt verkar för globalisternas agenda med övervakning, vaccinering, digitalt ID mm.

Men människor vaknar också upp snabbare än någonsin och alltfler känner att saker inte stämmer vilket är mycket positivt. Då växer möjligheterna för en positiv förändring!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s