Isabellas bortförklaring till klädlögnen

Faksimil: @isabellalowengrip/instagram

Jag fick informationen från klädbolagen skickad till mig och det var samma som jag publicerade i mina kanaler.// Isabella Löwengrip

Isabellas bortförklaring till varför hon publicerade lögner om kläder hon marknadsförde så pass att hon fälldes av Reklamombudmannen är lite intressant.
Så som Isabella framställer det som att hon inte hade med kollektionen att göra än att hon fick information från klädföretaget som hon sedan publicerade och inget mer.
Men nu stämmer det inte då hon i allra högsta grad varit med och tagit fram hela kollektionen tillsammans med Stylein (som hon är delägare i). Dessutom har Isabella vid flera tillfällen skrivit både om material och färger så hennes bortföklaring inget annat än rent skitsnack.

Hos Ellos finns följande information att läsa angående Isabellas klädkollektion och det aktuella samarbetet:
Ellos i unikt designsamarbete med Stylein och Isabella Löwengrip

Ellos släpper en ny exklusiv kollektion tillsammans med modevarumärket Stylein och Isabella Löwengrip. Kollektionen – Isabella x Stylein – lanseras exklusivt hos Ellos den 4 september och kombinerar tre starka varumärken med kvinnan i fokus. Estetiken är tidlös men samtidigt modern med en feminin touch och tillsammans har trion skapat en prisvärd kollektion med fokus på kvalitet och passform i ett brett storleksspann.

Isabella Löwengrip är en pionjär inom influencer marketing och har byggt upp det som idag är norra Europas största plattform med 1,5 miljoner unika följare över hela världen. Ellos samarbete med Isabella inleddes under 2018 och mot bakgrund av detta har Isabella en viktig roll i detta nya designsamarbete. Isabella har under hela processen varit en viktig kundambassadör och bidragit med sina goda insikter.

Källa: http://www.ellosgroup.se/sv/news/ellos-i-unikt-designsamarbete-med-stylein-och-isabella-l%C3%B6wengrip

Artikel i Amelia angående Isabellas kollektion för Ellos:

”Det var viktigt för mig att det skulle finnas en storlek för alla”, så säger Isabella Löwengrip om nya kollektionen för Ellos, som släpps idag den 4 september och som kommer att innehålla storlekar från XS till XXXL.

Kollektionen är ett samarbete mellan tre parter: Isabella Löwengrip, märket Stylein (som Isabella är delägare i) och Ellos. Estetiken, kvaliteten och materialen är i typisk Stylein-anda (minimalistiskt med en feminin touch) men till ett mer tillgängligt pris: över 30 procent billigare än vad Styleins egna kollektioner vanligtvis kostar. Har du drömt om ett Stylein-plagg i garderoben är det alltså chans att slå till!
Källa: https://www.amelia.se/livsstil/mode/isabella-lowengrip-ellos-budget-mode/

Uppdatering:
Isabella Löwengrip gick in i Stylein som investerare via Nordic Tech House 2018 och 2019 lämnade hon Nordic Tech House inklusive Stylein.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s