Carl Norberg: 2020-04-29 Onsdagsmys med analys av samtiden

Infodemin runt corona visar sig vara långt allvarligare än den virologiska delen. Poängen är som sagt förut att dölja det ekonomiska haveriet eftersom ekonomin är överskuldsatt – skuldmättad.

Trump går ut med kritik mot det Nobla priset, i sarkasm riktat mot journalistkåren. Carl gör en rationell analys jämfört med ett vilt skrikande internet. Varför är det så svårt att ompröva sina föreställningar?

Sverige älskar sina Nobelpris – sina opinionsbildningspris. Det medicinska priset är högst moraliskt tvivelaktigt, det ”vetenskapliga” ekonomiska än värre, och fredspriset är ett rent skämt.

Dr Fauci skickade pengar till laboratoriet i Wuhan. Vem kommer att få ansvaret för kronviruset? Från Kina till Nigeria och Mike Pompeo i USA börjar kräva ansvar. Telekominfrastrukturen är uppe på tapeten igen. Vad är situationen mellan Amiral Rogers och Edward Snowden?

I Finland hade smittan bromsat in mer än vad de trodde. Det är i princip bara ett litet avlångt land i norr som inte har tagit lika mycket ekonomiskt stryk som alla andra… hur kommer omvärlden att reagera på det?

2 reaktioner till “Carl Norberg: 2020-04-29 Onsdagsmys med analys av samtiden

  1. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    I det globala samhället där de stora antidemokratiska elefanterna dansar blir den lilla människan endast en lort med noll inflytande. Men det finns möjligheter att klara sig om man med sunt förnuft och kunskap har förmågan att finna sin egen nisch och dessutom har förmågan att på egen hand genomskåda olika falsarier, då på de olika sidorna av myntet.

    Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s