Carl Norberg 2020-05-01 – Den stora ursäktskatalogen

Skattemyndigheten och Justitiedepartementet i USA, som utreder Ericsson, SEB och Swedbank om mutor, utreder även en av Israels största banker Hapoalim i den precis upptäckta mutskandalen kring FIFA. Även Schweiziska banker är inblandade där. Allt detta måste nu rullas upp eftersom det pekar in mot Offshore-bankerna, själva ryggraden i skuggbanksystemet. Vad är svårigheten med att sätta dit dem?

Petro- och narcodollarn är nära att haverera, och det visar sig att de kemikalier som behövs för narkotikatillverkning kommer från Wuhan. Samtidigt som Trump tar hem trupperna från Afghanistan (pga ”coronakrisen”).

Undersökningarna om virusets ursprung börjar bli svettig för alla som har pantat sin heder i det här landet. Donald Trump hotar med ekonomiska sanktioner som ställer till det lite för Hunter Biden.

Kina verkar inte vara så positiva till WHO och Bill Gates längre. Norge börjar komma upp i coronasammanhang. Spelindustrin, orcher och praktiskt sinnade Göteborgare.

Hans Wallmark och gänget sjunger i kör: ”Utländska intressen får inte köpa upp strategiskt viktiga svenska företag!”

Vilka företag kan det vara? Det gäller nu att börja bry sig och anpassa sig till verkligheten, annars får man skörda som man sått.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s