Carl Norberg 2020-06-10 – Konspiration torde vara obestridligt

Motiv finns där alldeles uppenbarligen många att välja emellan, om det så gällde avslöjanden i Boforsaffären med inblandning från Ghandi-familjen, militär smugglingsverksamhet via Sydafrika-Iran, eller Olof Palmes påstådda försök att närma sig Sovjet, men som oavsett kokar ner till något som inte skulle gynna det militärindustriella komplexet – den djupa staten.

Trump flyttar amerikansk militär personal från Tyskland och NATO blir sakta men säkert avvecklat precis som vi påtalat under många år nu. Polen säger sig istället vilja ha denna personal något Trump med stor sannolikhet kommer säga ja till, för att därefter diskutera ersättning för detta, och det lär naturligtvis bli populärt hos den polska befolkningen.

Investor-kontrollerade Nasdaq går också sitt öde till mötes här framöver, och de restriktioner som nu diskuteras kommer inte gynna dess ägare, allra minst Ericsson. Detta samtidigt då som ockerföretaget Klarna nu går ut och säger att man skall finansiera protesterna i USA. Seriöst!

Micke Pompeo passade på att tacka Sverige på vår nationaldag för våra insatser i allt från Afghanistan till Nordkorea, och vi anade inte alls den syrliga undertonen i detta, i förhållande till vad som nu spelar ut sig i USA i form av de upplopp som nu utspelar sig där. Att ANTIFA importerats dit av svenska intressen är nog ingenting som gått direkt obemärkt förbi något man med stor sannolikhet kommer använda för att terrorklassa organisationen i USA. Detta i sin tur går som vanligt att koppla tillbaka till BLM, George Soros, Open Society, Daniel Sachs, Wallenberg, Investor såsom deras springpojke Mathias Wåg.

Som vanligt får vi ingen som helst hjälp från sittande etablissemang med vår institutionaliserade korruption att sprida information som denna, varför det är upp till oss på horisontalplanet att nå de 3% enligt Paretos princip som kommer dra med sig 17% som kommer dra med sig resten. Betänk att ingen utifrån kommer vilja hjälpa oss när det visar sig från vilket land den djupa staten utgått ifrån, om vi inte är beredda att ens ställa oss upp själva!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s