Carl Norberg 2020-07-03 – Svensk institutionaliserad korruption

Massivt Fredagsmys om Ghislane Maxwell, Kampen mot den Djupa Staten och effektökningen i insatserna mot den organiserade brottslighet som den Djupa Staten bedriver.

Det blir med stor sannolikhet allt mer vankelmodigt i korridorerna hos de som verkar utan att synas, och krokodiltårar är ju ett begrep som gör sig påmint. Narkotikatillslagen ökar explosionsartat över hela globen, Elaine Maxwell är frihetsberövad, och Vladimir Putin har säkrat den fortsatta kampen mot den djupa staten. Etablissemanget i Sverige har till följd all anledning att känna sig missnöjda med tillvaron, då de har byggt sin verksamhet på Stockholmssyndrom, Stockholmsskolan och Stockholmsbyråkrati kryddad med en rejäl dos språkvård och har därför god anledning att känna oro inför vad som nu komma skall.

Går det att smuggla narkotika i större omfattning utan staters, regeringars och underrättelsetjänstkollektivets inblandning? 14 ton amfetamin beslagtogs häromdagen i Italien vilket ju kräver sin logistik såsom en telekominfrastruktur. Ericsson ring a bell?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s