Carl Norberg 2020-07-03 – Svensk institutionaliserad korruption

Kriget mot den djupa staten fortgår och när Vladimir Putin nu säkrar möjligheten att bli återvald till President så är det för att en gång för alla göra sig av med den infiltration som DS sysslat med under åtminstone hela det förra århundradet och ingenting annat, detta oavsett vad Peter Wolodarski vill göra gällande. I detta geopolitiska spel koordinerar Ryssland, Kina och USA sina ansträngningar för att exponera denna ohyra som alltför länge har fått verka utan något som helst egentligt motstånd.

Göran Lambertz försöker rättfärdiga sin roll i fallet Thomas Quick, men så är det ju också svårt att ta någon på allvar som helgonförklarat Claes Borgström som ju hade hand om fallet Anna Ardin i målet mot Julian Assange. Det har helt säkert sin klara orsaksgrund, och det handlar ju om det svenska rättsväsendet enligt Donald Trumps utsände gisslanförhandlare Robert O’brien i fallet A$AP Rocky. Fortsättning följer helt enkelt.

F.d tyske förbundskansler Gerhard Schröder går ut och fördömer nya amerikanska sanktioner mot Nordstream 2, och menar att detta innebär ett slut på det transatlantiska samarbetet nämligen NATO, något vi har sagt skulle komma att ske under många år nu.

Frankrike är även de i blåsväder och har nu dragit sig ur vidare samarbete i olika konfliktzoner, och igår avgick hela den franska regeringen. Den geopolitiska dramatiken eskalerar helt enkelt, och det gäller som alltid att se vad som sker parallellt såsom sekventiellt för att se det mönster som skapar den helhetsbilden som i sin tur förhoppningsvis renderar i förståelse.

Vilka stod bakom den statskupp man försökte sig på mot Turkiets president Erdogan 2016? Sekteristen Fetullah Gülen som var tilltänkt marionett sitter i Langley och vilken organisation är det som har har sitt fäste där? Varför nämner inte det politiska etablissemanget detta med en bokstav?

Nynäs petroleum får stalltips från upprorsmakaren Guido i Venezuela hur man skall undgå amerikanska sanktioner, vilket ju säger det mesta även i denna änden av världen. Vill man veta mer om detta ämne finns en bra sökfunktion på carlnorberg.se.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s