Carl Norberg 2020-07-03 – Svensk institutionaliserad korruption

Konflikten mellan Kina och England lär eskalera ytterligare något framöver med avseende på Hongkong, men även om England har blivit den yttre symbolen för kolonialväldesförtryck skall man ha klart för sig att det mest säkra viset alltid kommer vara att verka utan att synas. Den f.d svenska utrikesministern Margot Wallström skulle ju som bekant aldrig förlåta det brittiska etablissemanget, något man kan fundera på.

Boris Jonsson motsätter sig att riva statyn av klonialväldesdåren Cecil Rhodes som finansierade Theodore Herzl i sina ansträngningar att för britternas räkning kolonisera den geostrategiska förträngningen Palestina med religionen judendom som polariseringsskapande kuliss och politisering av densamma genom zionismen. Han menar att där finns en politisk styrning av sådan verksamhet. Vilka intressen kan det således möjligen vara som är intresserade av en historierevision genom att plocka bort statyer?

Trump köper upp all medicin som sägs kunna bota Covid-19, varför gör han egentligen det, med vilket syfte? Kan det möjligen ha med läkemedelsindustrin att göra? Samtidigt så prövas nu det amerikanska rättssystemet när en distriktsdomare häromdagen gick ut och menade att all bevisning gällande anklagelserna mot Epstein skall förstöras. Huvudfiguren i vad som står för dörren i detta är ju naturligtvis Prins Andrew, och vi spår en mörk framtid för världens kungahus, då inte minst det brittiska.

Som vanligt gäller det att dela information som denna, då vi inte kommer få någon som helst hjälp här i Sverige, som en konsekvens av att landet utgör den djupa statens bas som i sin tur renderat i att vi här sedan lång tid tillbaka har institutionaliserad korruption.

DELA! De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s