Det obehagliga kryper allt närmare inpå oss, vi vet detta intuitivt men vi vill inte erkänna det för oss själva

Carl Norberg 2020-07-03

Det obehagliga kryper allt närmare inpå oss, vi vet detta intuitivt men vi vill inte erkänna det för oss själva i en tillräcklig omfattning på riktigt ännu, vi vill inte öppet ta ställning eftersom då måste vi agera och verkligen börja med att förändra oss själva och våra egna känslogrundande värderingar – vi måste börja utveckla oss själva – formatera om oss själva mer till oss själva i verkligheten.

Vår personliga uppenbarelse kan komma att skapa våg efter våg av dissonans, självförakt och depression. Dock kommer ingenting att vinnas på att kräla runt länge i detta miserabla emotionellt överstyrda intellektuella tillstånd. För att dra sig ur denna nedåtgående spiral måste vi fatta ett beslut i medvetet medvetande om att överge denna självförgörande förlamning och istället börja att gå mot själslig läkning – utveckling av oss själva och vår moraliska karaktär, vi måste våga vara fria människor som individer och tänka av egen kraft och vilja. Vi måste våga släppa taget och våga ta steget för att alltid öka vårt eget medvetna medvetande – ökad självförståelse.

Det finns inget sätt att adekvat beskriva den chock någon känner när en person för första gången lär sig att den faktiskt sover med fienden och lätt kan bli dess nästa offer. I många avseenden, genom uppvaknandet så stör du vilddjuret – det okända – som låg både bredvid dig och inom dig, och därigenom riskerar man möjligheten också att dra oönskad uppmärksamhet till sig själv.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s