Carl Norberg 2020-07-08 – Ericsson i samarbete med Kinesiska militären

Svensk maffiamedia målar alltjämt ut Ryssland som det stora hotet, men allt fler börjar nu förstå konceptet av att man måste ena befolkningen mot en gemensam yttre fiende för att på så vis kontrollera narrativet ur ett geopolitiskt perspektiv, och det är naturligtvis rena sagor vi får oss till livs av den part som utgör det faktiska hotet mot resten av världen, nämligen den djupa staten.

Ytterligare mutlarm kom här i förra veckan med avseende på Ericsson i Syrien, Iran och Jemen, vilket ju passar väl ihop med det vi anfört under många år nu. Som vanligt har dock inte företagsledningen en aning om detta upprepande beteende som har gått igen under så många decennier att det bara är en svensk som kan ta dem på orden i detta numera.

Den djupa staten förlorar brett och i takt med att konsekvenserna av skuldmättnaden i det globala valutafinansiella systemet gör sig allt mer påmind kommer nu allt fler ekonomer och experttyckare med olika förklaringsmodeller om varför utvecklingen ser ut som den gör som inte har det minsta med den monetärmekaniska grunden att göra, såklart.

Att Sverige är ett av världens mest banktäta länder med världens mest privatskuldsatta befolkning, med en riksbanskchef Inge-vis som under många år suttit som ordförande för Baselkomitén och där skött bankregleringarna på global skala är naturligtvis inte någon tillkommen slump, det lär också svenska befolkningen bli varse inom en inte allt för avlägsen framtid.

Expressens samarbetspartners CNN har blivit stämda av Donald Trump för att fara med osanning, det verkar gå sådär för de etablerade mediehusen nft helt enkelt.

USA vill nu ha en svensk man med skyddad identitet här i Sverige utlämnad för förhör om sin del med avseende på 911, det borde ju tom. en svensk tycka är lite anmärkningsvärt.

Varför fick Milton Friedman Nobelpriset? Vad för sorts verksamhet sysslade han med därefter? Carl drar de historiska kopplingarna!

Till sist är det för bedrövligt att svenska folket i större omfattning fortfarande inte klarar av att resa sig upp och utgöra en del av den förändring som nu kommer på intågande genom att adressera tingens ordning i sak, och det blir allt svårare att dra någon annan slutsats än att befolkningen antingen består av ett gäng passiviserade syltryggar, alternativt saknar den intellektuella spänst som krävs för ta sig därifrån de befinner sig. Med det sagt vill vi dock slå ett slag för den växande skara som på sistone axlat ett allt större ansvar för vårt gemensamma välbefinnande i era ansträngningar att få ut budskapet, ni vet vilka ni är!

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s