Carl Norberg 2020-07-24 – Nu dras det inte på smilbanden uppe på Arsenalsgatan 8c!

De Fria/Youtube

De Fria
Peter Hultqvist satt så sent som igår och skroderade om det fina reguljära samarbetet med USA….

Detta dagen då Ericsson gällande kinesiska sanktioner mot bolaget hänvisade till en talesperson på det kinesiska utrikesdepartementet. FBI har hävdat att kinesiska forskare med hemliga militära kopplingar är aktiva i dussintals amerikanska städer, samtidigt som den främsta amerikanska diplomaten uppmanade den ”fria världen” att förena sig mot Peking och skära av ”Frankensteinmonstrets tentakler.”

Dramatiken eskalerar således rent geopolitiskt nu precis som förutspåtts, och vi har i modern tid inte stått inför större omvälvningar någonsin. Konflikt är ovillkorligt framöver dock kommer denna ej spela ut sig i någon traditionell mening med vapen i hand, utan mer handla om informationshantering som det moderna kriget till 80% består utav.

Följaktligen har internet-plattformarna en enormt stor roll i vad som komma skall. Att Google, Facebook, Twitter etc. behöver en telekominfrastruktur för att över huvud taget kunna fungera har vi ju tjatat om till leda, och det är ju frågan huruvida det är rimligt att privata intressen kontrollerar denna som kommer komma upp för diskussion här framöver. Skumpan ligger helt säkert inte på kylning uppe på Arsenalsgatan 8c vågar vi nog helt enkelt påstå.

Vidare ser det allt mer mörkt ut för de gamla kungahusen runt om i Europa, som ett efter ett nu hamnat i gungning av olika skäl, varpå förtroendet allt mer börjat svikta hos allmänheten, men så har ju monarkierna heller aldrig varit något annat än bröd och skådespelskulisser.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s