Carl Norberg 2020-08-28 – Svenska fårskallar?

Vitryssland och Lukasjenko är inte så populära hos det svenska etablissemanget i dessa dagar, och nu ylas det i kör i de svenska ägardirektivstyrda. Inte minst försvarsminister Peter Hultqvist har gett uttryck för att man eventuellt kommer behöver stötta militärt för att få bort denna hemska diktator, utan att såklart nämna med en bokstav att Lukasjenko använt sig av Ericssons telekominfrastruktur att hålla sin befolkning i herrans tukt och förmaning under hela sin regeringsperiod. Putin har samtidigt lovat att bistå Vitryssland om de utsätts för yttre hot, även om man helst vill slippa. Vi har inte hört det sista i detta helt säkert.

Ryssland griper samtidigt spioner som delgett Ukraina information i nukleära frågor, det är svårt att se detta spioneri som adresserat till någon annan part än de som sysslar med denna verksamhet i Ukraina, nämligen ABB som befunnit sig där nästan lika länge som Ericsson.

Japans premiärminister Shinzo Abe avgår, vem var egentligen hans farfar och vilken struktur verkade han för?

Kamilla Harris skall istället för han som vill bli president Joe Biden bemöta Donald Trump i valdebatten… JA NI LÄSTE DET RÄTT!?! Det blir inte mycket dummare nu!

NATO går sitt välbehövliga öde till mötes precis som vi sagt under alla år.

Sist men inte minst så växer den danska spionskandal med sin start i början av veckan, steget till Arsenalsgatan 8c krymper just nu per dag!

Detta och mycket mer avhandlas i dagens mys, och som vanligt är det upp till oss befolkningen att få tillräckligt många medvetna om tingens ordning varför vi uppmanar alla att dela!

#CarlNorberg #RealNews #Defria

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s