OLE DAMMEGÅRD VARNAR FÖR FALSK TERROR I SVERIGE

Faksimil: WakeUpGlobe SE/Youtube

I allt kaos vi nu går igenom är det viktigt att förstå att just kaos är verktyget negativa makthavare alltid använt för att förändra samhället snabbt i negativ riktning. Falskflagg terror har länge varit en viktig metod, inte minst de senaste decennierna med kulminering vid elfte september. Efter 11 september började kriget mot terrorn som gett våra västerländska regeringar mandat att föra krig, övervaka folket och kraftigt minska mänsklig frihet. Allt för vår trygghets skull.

Ole Dammegård har under flera decennier undersökt terrorn och är idag en av världens absolut främsta experter. Det han fann under sina år med research var INTE muslimska fundamentalister utan just stats-sponsrad terror. Han har blivit expert i att förutspå var man kommer slå till nästa gång och nu varnar han kring en eventuell attack i Sverige möjligen Stockholm.

Ljust nu eskalerar ett enormt uppvaknande som gör att människor börjar förstå hur man kontrollerar samt vilken riktning man vill ta samhället. Det är INTE en riktning de flesta skulle vilja om de visste agendan. Senaste tidens sprängningar i Sverige, kriminalitet, terrorattentat och nu slutligen pandemin som stänger ner hela världen och raserar ekonomin är som vi ser det inget annat än medel för att åstadkomma en stor negativ agenda.

Människor över hela världen reser sig och makten slår ner och nu är det viktigare än någonsin att vi avslöjar negativa planer om samhällsomstörtande verksamhet inifrån våra maktkorridorer innan de sker i den mån det är möjligt.

Vi är mycket tacksamma till alla som delar vidare den här informationen.

En reaktion till “OLE DAMMEGÅRD VARNAR FÖR FALSK TERROR I SVERIGE

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s