S-planen: Svartmåla SD fram till valet 2022

INRIKES. Det är ingen slump att Socialdemokraterna attackerar SD med grisliknelser och nazireferenser. Det är en medveten strategi som man märkt fungerar, säger en S-källa till Aftonbladet.

Den senaste tiden har SD bland annat liknats vid grisar samtidigt Moderaternas öppnande mot partiet jämförts med de konservativas samarbete med Adolf Hitler på 1930-talet.

Detta är medvetna angrepp, säger en S-källa i Aftonbladet.

Och angreppen kommer fortsätta. Det är Socialdemokraternas plan.

Redan inför 2018 märkte man nämligen att det var en valframgång att attackera SD.

Angreppen i år inleddes efter den så kallade stormningen i Washington den 6 januari. Då insåg Socialdemokraterna en fördel med att koppla USA-politiken till Sverige.

– Efter stormningen av Kapitolium såg vi vår chans att visa svenska folket att SD inte är som alla andra. De här attackerna kommer vi att fortsätta med, säger S-källan till Aftonbladet.

Syftet är alltså att svartmåla Sverigedemokraterna, så att väljare inte vågar rösta på dem och andra partier inte vågar samarbeta med dem, något Jimmie Åkesson själv förstått.

– Det ska kosta att prata med mig. Det är det man försöker åstadkomma. Det är ju inte så att Peter Hultqvist på riktigt tror att jag är nazist som kommer storma riksdagen. Det är ett sätt att skrämmas, som Socialdemokraterna alltid gör, sade Åkesson i Riks förra veckan.

Socialdemokraterna försöker också skifta fokus från sin egen misslyckade politik, enligt SD-ledaren.

Källa: Fria Tider

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s