Riksrätt önskas för landets största förbrytar-organisation — Utanför åsiktskorridoren

AV Olle Ljungbeck “Vinner M, KD och SD valet måste Sveriges genom tiderna största förbrytar-organisation – Sveriges regering (Stefan Löfven) under perioden 2015 till nu – ställas inför riksrätt.

Ingen tidigare svensk regering har varit så brutal och medvetet vållande till så fruktansvärda brott mot svenska folket som den nämnda.
Det började med en totalt besinningslös migrationspolitik där antalet inkommande överstiger alla tidigare invandringar. Den var och är dessutom helt kravlös. Nästan vem som helst har kunnat taga sig hit, (oavsett brottslig bakgrund eller ej) skyllande på förföljelse eller liknande även om sådana påståenden helt saknar grund.
Dessa individer skiljer sig dessutom från oss såväl vad gäller en primitiv kultur, religion, lagstiftning etc etc. Dessutom är ett mycket stort antal analfabeter. Och de gör det på ett sätt som i de flesta sammanhang utgör ett hot mot svenska folket inte minst mot kvinnor/flickor.
Brottsligheten är så brutal att den aldrig tidigare förekommit i vårt land. Den har framförallt inneburit , tusentals mord, våldtäkter, rån, terror, förstörelse av egendom genom bränder och sprängning i en sådan omfattning som aldrig tidigare ägt rum. Ett stort antal bland dessa migranter har helt nonchalerat de restriktioner som gäller för oss svenskar. Detta har t ex i sin tur inneburit sådan mängd döda, sådan mängd sjuka i Covid – 19 som helt skiljer sig från övriga länder.

De fem nordiska länderna…………….

Riksrätt önskas för landets största förbrytar-organisation — Utanför åsiktskorridoren

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s