Veckan som gått: Dalt med en polismördare, fler skjutna barn, covidtyranni och världsomspännande protester — Katerina Magasin

Gränserna flyttas ständigt fram i ett Sverige som helt förlorat sig självt i vanvettig migrationspolitik, ett hårresande daltande med kriminella och en förvirrad vänstermedia som pysslar med kvalificerat självskadebeteende samt rena lögner (tex Dagens Nyheter om den amerikanska tonåringen Kyle Rittenhouse som tack och lov friades, veckans goda nyhet). En polismördare ömkas av kändisar – en tortyrvåldtäktsman får 840.000 i skadestånd medan den mördade polisens änka får 85.000 för att hennes ofödda dotter aldrig kommer lära känna sin pappa. Covidpass, som inte tjänar något till utan tvärtom riskerar leda till större smittspridning, ska införas i Sverige trots att Sverige har lägst covidsmitta i Europa… Och WHO börjar tala om tvångsvaccinering. Ingen höjer längre på ögonbrynen när en 14-åring, ett barn, skjuts i ryggen i de eskalerande väpnade konflikter som blir allt vanligare i Sverige. Dessutom hotas hela samhället av elavbrott och allvarlig energikris, eftersom korkade politiker lagt ner våra viktigaste och renaste energikällor, nämligen kärnkraft. Veckan som gått var allt annat än ljus i Sverige – och inte heller på många håll i världen. Men hopp finns. Människor reser sig mot tyrannerna. Historiskt sett har tyranner alltid förlorat – efttersom all offentlig makt alltid utgår från folket.

Det är söndag eftermiddag och jag försöker ta in allt vansinne som sker runtomkring. Gränserna flyttas onekligen fram. Att kända opinionsbildare snyftar i medierna över att en polismördare fått åtta år i fängelse (i praktiken blir det fem när alla rabatter dragits och all tid han suttit häktad dras av). Ni är en skam för Sverige! Är man vuxen nog att begå vuxenbrott så är man vuxen nog att sitta ett vuxenstraff. Helst livstid. I en ökenhåla, dit man utvisats, då man förverkat sin rätt till medborgarskap i det land som tagit hand om en men som man skadat på ett irreparabelt sätt.

Polismannen Andreas Danmans mördare är fri när han är 23. Men Andreas Danmans familj har fått livstid. Mördaren borde aldrig fått vara i Sverige. Ointegrerbara familjer som skapar våld i vårt land bör inte befinna sig här. Som det är nu går hela Sverige sönder för att inga myndigheter rår på detta bestialiska gränslösa våld, med droger, misshandel, tortyr, våldtäkter, mord… Feministerna är tysta eller gör hyllningsreportage i Expressen där våldtäktsmän tillåts göra reklma för sin “musik”. Hur kan de leva med sig själva?

Veckan som gått: Dalt med en polismördare, fler skjutna barn, covidtyranni och världsomspännande protester — Katerina Magasin

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s