Vaccinerna ger inget skydd!

anthropocene

I SVT Morgonstudion, 1 december uttalar Richard Bergström, Sveriges vaccinsamordnare, att 1,5 miljarder människor har fått Pfizers och Modernas mRNA-vacciner ”utan egentligen några allvarliga biverkningar eller problem” och uppmanade alla ovaccinerade att omedelbart låta sig vaccineras. Sanningen är den att aldrig under vaccinhistorien har ett vaccin lett till så många dödsfall och svåra biverkningar.

Och varför vaccinera när vaccinerna inte ger skydd vilket framgår av verkligheten bl.a. beskriven i den ledande medicinska tidskriften Lancet:

Den höga vaccinationsgrader för covid-19 förväntades minska överföringen av SARS-CoV-2 i populationer genom att minska antalet möjliga källor för överföring och därmed minska bördan av covid-19-sjukdomen i samhället. Nya uppgifter visar dock att den epidemiologiska relevansen av covid-19-vaccinerade individer ökar. I Storbritannien beskrivs att sekundär smitta bland hushållskontakter som exponerats för fullt vaccinerade individer liknade hushållskontakter som exponerades för ovaccinerade individer (25 % för vaccinerade jämfört med 23 % för ovaccinerade). 12 av 31 infektioner hos…

Visa originalinlägg 300 fler ord

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s