Här heilar civilminister Ida Karkiainen till vit makt-musik

”Jag är helt säker, jag har inga lik i garderoben”, svarade Sveriges nya civilminister Ida Karkiainen när Aftonbladet ställde frågan. Nu kan Nyheter Idag avslöja att Karkiainen fastnade på bild när hon gör en Hitlerhälsning till vit makt-musik på en privat fest i Haparanda. – Jag minns att de bland annat spelade Pluton Svea, säger en källa till Nyheter Idag.

Nu kan Nyheter Idag avslöja att sveriges nya civilminister Ida Karkiainen (S) har en bakgrund inom vit makt-miljön. En källa till Nyheter Idag berättar att han varit på flera fester i Haparanda där Karkiainen närvarat. På festerna har det återkommande spelats vit makt-musik och det var inte ovanligt att det förekom Hitlerhälsningar.

Flera av festerna där vit makt-musik spelades ägde rum i den gemensamma bostaden i Haparanda där Karkiainen och hennes pojkvän Mattias Lind bodde i mitten på 2000-talet. Lind är främst känd för att spela slagverk i metal-bandet Raubtier. En källa berättar att det var just pojkvännen som var drivande i att spela vit makt-musik på festerna………

Här heilar civilminister Ida Karkiainen till vit makt-musik – Nyheteridag

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s