Rädsla är den största faktorn bakom regeringars försök att styra människor mot en framtid som aldrig debatterats av eller godkänts av dess befolkning

Instämmer till fullo!

Life, Death and all between

Ta en riktig titt på att de rädslor som de styrande med hjälp av massmedia hela tiden använder för att styra människor in i en framtid som vi aldrig fått uttala oss om eller godkänna så kommer du att förstå att vi egentligen inte lever i en demokrati.

Alla de makthavare som förespråkar hur mänskligheten skall övertalas till att acceptera denna styrning har själva någonting att tjäna på det de gör eller så tror de det.

Lösningen på mycket av världens problem beror på att vi låtit oss manipulerats att acceptera nya ”verkligheter” som används som styrmedel och som alla mer eller mindre orsakar oss problem och utarmning av vår inneboende förmåga att själva skapa det liv vi önskar.

Detta har aldrig varit sannare än i den tid vi nu lever då rädsla får allt fler att acceptera en nedmontering av vår frihet och demokrati och våra möjligheter att skapa…

Visa originalinlägg 442 fler ord

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s