När världen distraherades av Ukraina-hysterin hände stora förändringar

2022-03-14
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian – Deep state


Den otroliga hysterin och lögnerna som pumpas ut dagligen i G7:s khazariska slavkoloniers propagandamedia har distraherat världen från verkligt historiska förändringar. Vad vi bevittnar är slutet på ett krig som har rasat bokstavligt talat i tusentals år. Den uråldriga gruppen av Satandyrkande familjer som kontrollerar FN, världens centralbanker, Fortune 500 transnationella företag och många fler, står inför något de aldrig förväntat sig: slutligt nederlag.

Precis som Andra världskrigets segrare arrangerade de en Jalta-konferens för att bestämma formen på efterkrigsvärlden, har segrarna från det odeklarerade tredje världskriget redan börjat detaljplanera för en ny tidsålder för planeten Jorden. Vi har pratat om detta tidigare, så det räcker med att säga att en enorm kampanj för att utrota fattigdomen, stoppa miljöförstöring och expandera in i universum är på väg att börja.

Som ett synligt tecken på att efterkrigsordningen tar slut, sade Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov, att ”de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd har ingen rätt att diktera världens öde, och de strävar inte efter att göra det heller.”

Erdogan says now is good time to reform UN

[….]

Källa: Bakom kulisserna

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s