Vårdagjämningen markerar vändpunkten i kampen för att befria jorden – Bakom kulisserna

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Khazariska maffian = KM
Deep state = DS


Det kommer flera rapporter från alla håll som tyder på att kriget om kontrollen över planeten jorden, ett som bokstavligen har rasat i tusentals år, håller på att ta slut. Kampen om Ukraina kommer att ses av framtida historiker som den sista ställningen för den satanistiska khazariska maffian som har planerat att förvandla hela planeten till en gigantisk djurgård som styrs av dem.

När mänskligheten väl är befriad kommer en massiv kampanj för att göra odödligheten på denna jord verklig att börja, lovar källor inom Vita hattarna. Karantänen på planeten jorden kommer också att upphöra och jordelivet kommer att tillåtas kolonisera universum. Detta kommer att få den kambriska explosionen (när flercelligt liv plötsligt uppstod) att verka som ett smällare i jämförelse, säger de.

Den mörka sidan försöker stoppa detta genom att döda 90 % av mänskligheten och förstöra mycket av den naturliga världen. De planerar med andra ord såväl eko-mord som folkmord. Ett exempel är strävan efter att omvandla världens bilflotta till så kallade ”miljövänliga” elmotorer. För att göra detta måste du gräva upp till ett värde av 500 000 pund ur jordskorpan för att få ETT batteri……

Källa: Bakom kulisserna

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s