KATERINA JANOUCH: Morgan Johansson kräver att du sätter skrattet i halsen

“Främmande makt kan använda falsk och vilseledande information för att försöka störa och styra det offentliga samtalet i Sverige. Målet är att påverka politiska beslut och vad människor tycker.”

Texten ovan är plockad från sajten bliintelurad.se och skapad av den socialdemokratiska regimen för att fostra svenska folket. Målsättningen är att skapa ett samhälle där ingen längre vare sig ifrågasätter makten, vågar sig på att driva med en samtid som för länge sedan överträffat dikten eller ens får sig ett gott skratt.

Ja, vi var många som igår satte skrattet i halsen när vi blev varse vad Morgan Johansson slösar våra skattepengar på. Just när man inte trodde det kunde bli tokigare i Sverige så höll Morgan Johansson ännu en presskonferens där han förklarade att vi behöver skyddas från olämpliga åsikter och mumlade något diffust om ryssen. Trots att kritiken mot regeringen kommer främst från missnöjda svenskar, som ser sitt land gå sönder som ett resultat av inkompetenta politiker som Johansson själv.  → Läs mer

Källa: KATERINA JANOUCH: Morgan Johansson kräver att du sätter skrattet i halsen

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s