Det Stora Uppvaknandet fortsätter: Holländska bönder slår tillbaka

HAF11 Juli 2022
https://humansbefree.com/2022/07/the-great-awakening-continues-dutch-farmers-are-fighting-back.html

När de kanadensiska lastbilschaufförerna i fred anlände till Ottawa och protesterade mot Jab-mandatet från Justin TrueDOH! det var uppenbart för många att något grundläggande hade förändrats. Det här var inte någon Davos Crowd-psy-op som att bränna ner Minneapolis eller en Million Vagina March.

Detta var ett verkligt uppvaknande av motståndet mot den stora återställningen. Att förstöra försörjningen för de människor som för varorna till våra butiker var ett steg för långt. Till och med den mest normalitetsorienterade shitlib var tvungen att göra en dubbel titt på vad som hände med covid jabs.

Hur kom vi hit så snabbt?

Davos agendan har accelererat de senaste månaderna när stora evenemang tvingar fram dem. Från Jerome Powells krig på offshore-dollarmarknaderna till att Putin valde om han hänger oss eller om vi drunknar, pelarna i deras maktbas faller sönder under tyngden av deras ambitioner.

De flesta människor kan inte föreställa sig vad dessa stora förändringar faktiskt betyder. Tyvärr förlitar de sig fortfarande på den lilla mängden information de får från sina överherrar för att bilda sig sina åsikter. Men den informationen har blivit så löjlig, av så låg kvalitet att den har fått tillräckligt många människor öppna för frågor som de aldrig tidigare skulle ha funderat på.

Det är en bra början. Och när de sista spåren av förtroende för vår media smälter bort, kommer vi att se mycket mer än de protester vi har sett hittills.
[…]

Källa: Bakom kulisserna

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s