Åttonde C-pedofil lämnar sina uppdrag

En lokal C-ordförande som pekas ut på sajten Dumpen för flera sexchattar med flickor i 13- och 14-årsåldern lämnar nu sina uppdrag. Det är den åttonde pedofilen på mindre än två år som uppmärksammats för sina kopplingar till Centerpartiet.

”Akta dig, jag kanske fortsätter klä av mig” skrev politikern efter att ha skickat en avklädd bild på sig själv till det som han uppfattade var en minderårig flicka.

Mannen är den åttonde på kort tid som har anknytning till Centerpartiet och avslöjas med kopplingar till pedofili. Den mest uppmärksammade skandalen inträffade 2020 när sajten Stoppa Pressarna avslöjade att EU-parlamentariken Fredrick Federley (C) hade en pojkvän som var en av de värsta pedofilerna i svensk sexualbrottshistoria. Federley lät pedofilen bo på sin gård i Dalarna.

I fem andra fall handlar det om olika C-politiker som dömts för sexbrott mot barn och i ytterligare ett fall visade det sig att ännu en C-politiker, Christer Yrjas, höll en pedofil på sin gård samtidigt som han var ordförande i familjenämnden i sin kommun.

Källa: Fria Tider

En reaktion till “Åttonde C-pedofil lämnar sina uppdrag

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s