Det är ni socialdemokrater som är ett hot mot Sverige

Foto: PER KARLSSON / TT

Socialdemokraterna ska inte ens ta ordet säkerhetshot i sin mun, de är uppenbarligen ett vandrande hot mot Sverige, hela bunten. Hade de haft någon skam i kroppen skulle de ställa sig upp och rakryggat ta ansvar för vad de ställt till med, skriver Jimmie Åkesson (SD).

DEBATT. Det är säkert som amen i kyrkan att Socialdemokraterna desperat kastar anklagelser omkring sig när det börjar närma sig val, allt annat vore en anomali. De vill för allt i världen inte prata om verkligheten eftersom de vet att de förlorar på det. Verkligheten är Socialdemokraternas värsta fiende. Då passar rökridåer och pajkastning mycket bättre. 

Förra valrörelsen var det direkta lögner om bland annat vår syn på marknadshyror och dubbla medborgarskap. I dag är desperationen ännu större och man tar uppenbarligen i från tårna och kastar allt vad värdighet och självrespekt heter, i soporna.

Rädsla för att förlora makten

Vi har sett en liknande retorik från andra auktoritära och maktfullkomliga partier runtom i världen. Man försöker helt enkelt sprida rädsla, lögner och konspirationsteorier om oppositionen eftersom man är rädd att förlora makten. Det är inte värdigt svensk politisk debatt.

[…]
Källa: Det är ni socialdemokrater som är ett hot mot Sverige

En reaktion till “Det är ni socialdemokrater som är ett hot mot Sverige

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s