S höll pressträff för att sänka SD – Åkesson: ”Diktaturfasoner inför öppen ridå”

© Youtube

Det råder nu krig i den svenska valrörelsen. I morse höll två ministrar från Socialdemokraterna en pressträff – bara för att attackera Sverigedemokraterna. SD utmålades som ett säkerhetspolitiskt hot mot landet.

I morse höll försvarsminister Peter Hultqvist och integrations- och migrationsminister Anders Ygeman en märklig pressträff – riktad mot Sverigedemokraterna.

Syftet var att svartmåla SD som ett hot mot hela landet. Som en säkerhetspolitisk risk.

Sverigedemokraterna reagerar mycket starkt attacken, som tydligt visar att Socialdemokraterna ser SD som sin största motståndare.

– Jag tycker det är desperat och patetiskt, säger SD:s rättspolitiske talesperson Tobias Andersson till Ekot. Här har vi alltså ett regeringsparti som en vecka innan valet målar ut den legitima oppositionen som ett hot mot demokratin, säkerheten och utrikespolitiken. Det är sånt man hör om från diktatoriska stater.

Så här skriver SD-ledaren Jimmie Åkeson på Twitter:

”Diktaturfasoner inför öppen ridå. S har alltså en pressträff för att ’informera’ om oppositionen. Man tror knappt att det är sant. Partiet som gjort Sverige mer sårbart än någonsin, som formligen plågar befolkningen med skatter och hutlösa el- och bränslepriser, som avslöjats vara nedlusat av islamister, från ungdomsförbund upp till partistyrelse och ministernivå. Istället för att ta ansvar för de egna misslyckandena och omfattande demokratiska bristerna så ska man nu alltså ’informera’ om det parti som varnat för utvecklingen hela tiden. Regimen ska informera om regimkritikerna. Det kan inte bara vara jag som ser de tydliga parallellerna till historiens och nutidens auktoritära regimer och diktatorer.”

→ Läs mer

Källa: S höll pressträff för att sänka SD – Åkesson: ”Diktaturfasoner inför öppen ridå”

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s