GITMO ATTACKERS IDENTIFIERAD

Michael Baxter – December 29, 2022

https://realrawnews.com/2022/12/gitmo-attackers-identified/

Fiendekämpar som belägrade Guantanamo Bay juldag var en hodgepodge av förräderiska trupper och feckless federala agenter som hävdade att de hade beordrats att rädda den nu avlidna Nancy Pelosi och, om möjligt, befria flottbasen från oseriösa militära element som agerar i strid med Förenta staternas konstitution, källor på general David H. Bergers kontor berättade för Real Raw News.

GITMO-personalen, sade han, tog krigsfångar från en fiendekotare som Marines sköt ner nära McCall Airfield; 13 män överlevde kraschen, medan 20, inklusive piloterna, omkom när Sea King-helikoptern föll från himlen och slog terräng. GITMO-medicin behandlade de överlevande såren – slagverk, sammansatta sprickor, snörningar och punkteringssår – innan de beslutade vem bland dem som skulle kunna motstå förhör.

Enligt källor bar varje hackare som ockuperade militära tröjor, enhetslappar och insignier, även om endast 5 av de 33 tillhörde de väpnade styrkorna. Tio överlevande bar insignier från den 10: e bergsdivisionen, en lätt infanteridivision baserad i Fort Drum, New York, men bara tre – en andra löjtnant och två E-5s – var kopplade till enheten. De andra sju, sade vår källa, var agenter för Federal Emergency Management Agency.

”De var mycket ovilliga att prata,” sade vår källa. ”Konventionella förhörstekniker visade sig meningslösa, så vi var tvungna att ta till okonventionella, oortodoxa tekniker för att få dem att öppna sig.”

De berättade alla en liknande historia: De tillhörde en gemensam arbetsgrupp som organiserades av deras chefschef, Joseph R. Biden, för att befria amerikanska gisslan från militära separatister som kontrollerade Guantanamo Bay. Varken FEMA eller soldaterna hade en rationell förklaring till varför de hade blivit ombedda att tjäna sida vid sida. ”Det var våra beställningar,” var det enhetliga svaret. FEMA kunde inte heller förklara varför de var förklädda som amerikanska armésoldater. ”Konstiga beställningar, men det var vad de var. Och vi följde våra order, ”sade den högst rankade agenten, en regional handledare, enligt förhör. Hans order, sade han, kom direkt från FEMA-administratören Deanne Criswell.

Han gjorde ytterligare en chockerande erkännande: Han hävdade att FEMA befallde det amfibiska attackfartyget som övervakade operationen och att militärpersonal ombord på fartyget var närvarande för att förstärka FEMA: s nummer. Femtonhundra FEMA-agenter och 350 ”militära rådgivare”, sade han, var ombord på Wasp-klassfartyget.  Han avslöjade under press att deras primära uppdrag var att rädda Nancy Pelosi och arrangera ett stort övergrepp endast om GITMO verkade underförsvarat.

Han verkade glömsk mot fartygets ursprungliga ursprungspunkt och sa att utrikesdepartementet hade flögat FEMA från Dulles internationella flygplats till Caracas, Venezuela, varifrån de reste 300 km med buss till sjöfartshamnen i Guanta, där den delvis bemannade behemoten var bertad.

”Han sa, och han var inte i stånd att ljuga, att FEMA och Biden lojalister redan var på fartyget när hans team kom dit. Han tror att fartyget just nu är förankrat någonstans längs den venezuelanska kusten. Soldaterna bekräftade mycket av hans berättelse, ”sade vår källa.

På frågan om White Hats hade återhämtat lik eller överlevande från de andra två hackarna och det funktionshindrade mekaniserade landningsfartyget, sa vår källa att han snart skulle ha fler svar.

Real Raw News har uppmanats att hålla kvar fartygets namn tills White Hats har slutfört sin utredning.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s