Biden lovar Zelenskyy en ”insats i USA”

Michael Baxter – 20 februari 2023
https://realrawnews.com/2023/02/biden-promises-zelenskky-a-stake-in-the-united-states/

Den olagliga presidenten Joseph R. Biden har lovat Volodymyr Zelenskyy ”en andel i USA” som en belöning för att han ”håller kursen”, enligt ljudsignal som Rysslands Federal Service Bureau (FSB) erhöll kort efter att Bidens falska Air Force One landade i Kiev på måndag morgon. Den oanmälda 5 timmar långa mellanlandningen ägde rum direkt efter att den kriminella presidenten och hans följe besökt Polen.

Medan brottslingarna Biden och Zelenskyy turnerade i den guldkupolade St. Michael’s Cathedral, fick president Trump i Florida ett brådskande samtal från ingen mindre än Vladimir Putin, som sa att undercover-underrättelseagenter i Kiev hade spelat in ett ”hemskt” samtalsutdrag som Trump var tvungen att höra på en gång, sa en Mar-a-Lago-källa till Real Raw News. På den sa en man som lät som Biden, ”Vet du, vän, om vi vinner, får du en andel i USA. Det handlar om att hålla kursen, och vi kommer att göra vår del för att få det att hända,” till som Zelenskyy svarade genom en översättare, ”Jag förväntar mig inget mindre.”

I ett andra samtalsfragment sa Biden: ”Jag har pratat med [Tysklands förbundskansler Olaf] Scholz och [Frankrikes president Emmanuel] Macron. Allt hjälpmedel som skickas till dig är ditt att behålla. Glöm bara inte att fortsätta göra det där ”godiset” (candy) , vän.”

Candy är Bidens kodord för adrenochrome, ett farmaceutiskt amalgam av binjurevätska som sugs från rädda barn och syntetiska opiater som fentanyl och oxikodon och en basprodukt bland Deep State-eliterna som hävdar att det förlänger livet, stärker sinnena och förbättrar sexuell förmåga. Putin har fört krig mot adrenochrometillverkare i Ukraina.

Trump frågade Putin varför hans män inte arresterade eller ”hanterade” Zelenskyy och Biden på plats och slog två flugor i en smäll. Putin sa att hans 2-manna övervakningsteam inte var någon match för Biden och Zelenskyys gemensamma säkerhetsstyrka, som, tillade Putin, inkluderade minst 50 tungt beväpnade amerikanska legosoldater.

”President Trump, vi delar mycket gemensamt; du älskar ditt land och jag älskar mitt. Dessa demoner vill globalisera båda våra nationer. Deras enda lojalitet är till pedofilerna och högstbjudande. Den onde, Barack Hussein Obama, sålde mycket av ditt land till Kina, och hans slav vill nu sälja resten. Om de kommer till Ryssland kommer de att misslyckas. Vi kommer att krossa dem”, sa Putin till Trump.

Trump erkände oron och svarade: ”Jag förstår, och vi jobbar hårt här, väldigt, väldigt hårt för att åtgärda alla skador, och det var en hel del skada, som inget land någonsin har sett. Du vet att jag måste vara försiktig med vad jag säger.”

Att fixa skadan var en referens till Deep State-gripanden och avrättningar, sa vår källa senare.

”Jag beundrar de många höga byggnaderna i USA och dina i New York City. Det skulle vara synd om Biden ramlade ur en, sa Putin och syftade på en mängd anti-Putin-pedofiler som mystiskt ramlade från hustak eller fönster. ”Vi hanterar de här sakerna på olika sätt.”

Avslutningsvis sa vår källa att Putin skickade till Trump en kopia av ljudet, som har vidarebefordrats till US Army Cyber ​​Command för autentisering.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s