KATERINA JANOUCH: Bondeupproret i Holland visar att motstånd lönar sig

Jag hör allt oftare uppgivna människor som suckar över den negativa samhällsutvecklingen i Sverige. Det är kört. Det går inte att göra något. Sverige är förlorat. Det är ingen idé… Till er vill jag säga, inget kan vara mer fel! Tvärtom. Våra makthavare är helt beroende av oss. Av folket. De är anställda av oss. Vi betalar deras löner. Och om vi är missnöjda med dem så har vi all makt i världen att sparka ut dem med huvudet före ur de varma lyxiga högkvarter där de förskansat sig. Titta bara på Holland och det stora bondeupproret som nu tvingar tillbaka globalisterna. Globalister med sina onda avsikter kan inte vinna när folket säger ifrån. Globalisterna är några få individer – medan folket är miljoner. Håller vi ihop och säger ifrån så kan vi få till stånd en förändring. Kan Holland, så kan Sverige.

Tiden för gnäll är förbi. Det är tid för aktion. Därför ser jag med stor glädje hur folket runt om i världen faktiskt reser sig mot maktmissbruk och eliternas arrogans. Det får vara nog nu med planer på att stjäla folkets mark och pengar och göra oss fattiga och rädda. Nog med falsarier, bedrägerier och desinformation där man använder påhittade pandemier som ett sätt att låsa in oss och begränsa oss. Nog med slöseriet med våra skattepengar. Nog med politiker som begår de mest horribla övergrepp mot folket de är satta att tjäna.

Låt Holland bli en förebild för det folkliga motståndet vi har rätt till och som är vår grundlagsskyddade rättighet! Låt de holländska böndernas traktorprotester ingjuta mod och inspiration i hur man kan protestera och revoltera mot maktmissbruk. Holland bör vara hela västvärldens inspiration, ett ljus i mörkret. Här har finanseliten planerat att drastiskt minska antalet bönder.

→ Läs mer

Källa: KATERINA JANOUCH: Bondeupproret i Holland visar att motstånd lönar sig

En reaktion till “KATERINA JANOUCH: Bondeupproret i Holland visar att motstånd lönar sig

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s